« Vissza a főoldalra

Talpmasszázs, talpreflexológia

FitMED Talpmasszázs, talpreflexológia

Egy szerv zónái több helyen megtalálhatók, legismertebb helyek a fül, a tenyér és a talp. Ez utóbbi terület a legkönnyebben kezelhető.

A masszírozás serkenti a vér- és nyirokkeringést, elősegíti a salakanyagok kiválasztását, szabályozza a hormontermelő mirigyek működését és jótékonyan hat az idegrendszerre. Lényegében egy mellékhatások nélküli természetes gyógyító eljárás.

Serkentjük a vérkeringést, a sejtanyagcsere felgyorsul, ezáltal a méreganyagok, salakanyagok könnyebben kiválasztódnak. Serkentjük a nyirokkeringést, ezzel az immunrendszert erősítjük.

A kritikus helyen felerősödik, illetve helyreáll a testnedvek keringése. Ez jótékonyan hat a beteg szervre, testrészre. Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését. Fájdalomcsillapító hatású. Lazító, testi lelki feszültséget oldó hatású. A lábfej bőrében található érzőideg végződések ingerlésével idegrendszeri távolhatásokat érhetünk el.

Legnagyobb sikereinket krónikus betegségekben szenvedők kezelésében értük el (pl. cukorbetegség, sokízületi gyulladás, pajzsmirigy alul- és túlműködés, emésztőrendszeri problémák, székrekedés, alacsony vérnyomás, fejfájás, nőgyógyászati problémák - pl. petefészekben található ciszták - , vesekő stb.)

A felsorolt betegségek kezelésén kívül lehetőség van általános méregtelenítő, állapotmegőrző, frissítő vagy kifejezetten időseknek való kezelésre is.

Kérjen időpontot talpmasszázsra!

Pataki Csaba: 06 20 913 8822

« Vissza a főoldalra

FitMED rendelő

1106 Budapest, Fehér út 1.
"A" lépcsőház.
(az ÖRS VEZÉR TÉREN, a volt BKV székházban, 1.em.5.)
Email: » Kattintson IDE «
Web: www.FitMED.hu

Patakiné Kiss Eszter
Gyógytornász,
manuálterapeuta,
nyirokterapeuta

Tel.: 06 20 916 6860

Pataki Csaba
Talpreflexológia,
metamorf masszázs

Tel.: 06 20 913 8822

Pongó Szilárd
Gyógymasszőr
Tel.: 06 30 297 8292
FitMED facebool oldal