Evminov gyógytorna

Az Evminov gerincterápia egy Ukrajnában szabadalmaztatott egyedülállóan komplex módszer. Egy speciális gerinc-rehabilitációs padon végzett gyógytorna.
A tapasztalatok alapján az Evminov gerinc-rehabilitációs pad rendszeres használatával már egy-két hónap alatt bizonyítottan jelentős javulás érhető el, egy éven belül pedig műtét nélkül is megszabadít a gerincpanaszoktól – akár a porckorongsérvtől is!
Porckorongsérv (köznapi nevén gerincsérv) esetén a kezeléseket követő MR- vizsgálatok is igazolták a sérv 60-80%-os csökkenését, illetve a teljes eltűnését.

Evminov nyaktorna Glisson hurokkal:

A nyaki porckorongok degeneratív elváltozása esetén rendkívül hatásos kezelési technika. A mély nyakizmok erősítését célozza meg, miközben nyújtást, trakciót ad a nyaki gerincszakaszon. Gerincsérv kezelésében meggyorsítja a fájdalomcsillapítást, a műtét nélküli gyógyulási időt lerövidíti.

Tisztelt Betegeink, Kedves Vendégeink!

 

A COVID 19 (koronavírus) miatt kialakult helyzet és az Emberi Erőforrások Minisztériuma ajánlása miatt Rendelőnk előre láthatólag 2020. április 20-ig zárva tart.

Amennyiben előre foglalt időpontja van, vagy ONLINE SEGÍTSÉGET is elfogad tőlünk, kérjük, hívja a 0620/916-6860 vagy a 0620/913-8822-es telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@fitmed.hu e-mail címre.

Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Jó egészséget kívánunk!

 

A FitMED Rendelő dolgozói