Gyógytorna kezelés

Mikor alkalmazunk gyógytorna kezelést?

Megelőzés: A mozgás hatásmechanizmusát felhasználva nemcsak kezelésre alkalmas, hanem a mozgásszervi betegségek megelőzésére is. Rendszeres gyógytornával megőrizhetjük a gerinc rugalmasságát, egészségét.

Már kialakult mozgásszervi betegségek kezelése esetén a leghatékonyabb módszer az egyéni, személyre szabott mozgásterápia. Leggyakoribb panaszok közé tartozik a derék-, hát-, nyakfájdalom, gerincferdülés, ülő életmódból származó problémák, illetve a különböző ízületek degeneratív betegségei, csontritkulás, …stb.

Műtét utáni rehabilitáció: a műtéten átesett beteget az állapotának megfelelő gyógytorna segíti a felépülésében, a funkció helyreállításában.

Kérjen időpontot gyógytornára!

Hívja gyógytornászainkat, vagy keressen elérhetőségeinken!

Tisztelt Betegeink, Kedves Vendégeink!

 

A COVID 19 (koronavírus) miatt kialakult helyzet és az Emberi Erőforrások Minisztériuma ajánlása miatt Rendelőnk előre láthatólag 2020. április 20-ig zárva tart.

Amennyiben előre foglalt időpontja van, vagy ONLINE SEGÍTSÉGET is elfogad tőlünk, kérjük, hívja a 0620/916-6860 vagy a 0620/913-8822-es telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@fitmed.hu e-mail címre.

Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Jó egészséget kívánunk!

 

A FitMED Rendelő dolgozói