FitMED házirend

A bejelentkezés feltétele, hogy megismerje, elfogadja és betartsa a szolgáltatásaink igénybevételére vonatkozó szabályokat: a Házirendünket.

  1. Rendelőnk szolgáltatásait kizárólag előzetes bejelentkezés alapján lehet igénybe venni.
  2. Az első alkalommal felvesszük az anamnézist, fizikális vizsgálatot végzünk, felállítjuk a kezelési tervet, kezelés történik.

Időpont módosítás, lemondás, késés, távolmaradás

  1. Az általunk kiadott időpont a kezelés megkezdésének időpontja, így kérjük érkezzen az időpont előtt 5-10 perccel hamarabb, hogy időben elkezdhessük a kezelést.
  2. Késés: Késés esetén nem áll módunkban meghosszabbítani a kezelését, hiszen az Ön után következőt, aki pontosan érkezik, nem várathatjuk meg. Amennyiben a késés mértéke már nem teszi lehetővé a kezelés kivitelezését, RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSI DÍJ térítése kötelező, melynek összege az elmaradt kezelés díjának 100%-a.
  3. Lemondás: Ha nem tud részt venni a megbeszélt időpontban a kezelésen, jelezze azt telefonon, e-A kezelés előtti napon,mail-ben vagy SMS-ben LEGKÉSŐBB az időpontja előtti napon 12:00 óráig, hogy érkezhessen olyan az időpontra Ön helyett, aki már várólistán van.
  4. A kezelés előtti napon, de 12:00 után és a kezelés napján történő lemondás esetén minden esetben LEMONDÁSI DÍJ térítése kötelező, melynek összege az elmaradt kezelés díjának a 100%-a. Bérlet esetén a lemondott időpont egy alkalom levonását jelenti a bérletből.
  5. Távolmaradás: Amennyiben előzetes jelzés nélkül nem jelenik meg a megbeszélt időpontban TÁVOLMARADÁSI DÍJ térítése kötelező, melynek összege az elmaradt kezelés díjának 100 %-a. Ha egymás után 2 alkalommal előzetes jelzés nélkül marad távol vagy mond le időpontot a kezelés napján, úgy további időpontot nem áll módunkban biztosítani addig, amíg az elmaradt terápiák teljes ára térítésre nem kerül.

Bérletek:

Az 5 alkalmas bérletek 6 hétig, a 10 alkalmas bérletek 3 hónapig érvényesek az első kezeléstől számítva.