Hódi Csenge

Gyógytornász

Kiskorom óta fontos számomra, hogy valamilyen formában segítsek a körülöttem levőkön, álljon a háttérben mentális vagy éppen fizikális probléma. Ennek köszönhetően döntöttem úgy, hogy a gyógytornát választom hivatásomként.

Budapesten végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán gyógytornász szakon 2022-ben.

2021-2022-ben a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikán önkéntes pozícióban vettem részt a medencefenék fizioterápiás ellátásban, ahol gátizomtornát és biofeedback-es kezeléseket végeztünk főként vizelet inkontinenciával érintettek körében.

2022 óta dolgozom az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben, ahol különböző légzőszervrendszeri megbetegedésekkel érintett, főként Asthmás, COPD-s, tüdőfibrózisos és mellkasi műtött páciensekkel foglalkozom. Ezzel párhuzamosan többnyire reumatológiai és traumatológiai mozgásszervrendszeri betegek ambuláns ellátásában veszek részt a fent említett intézetben.

Fizioterapeutaként fontosnak tartom, hogy mindig naprakész legyek a szakterületemen. Éppen ezért folyamatos szakmai továbbképzéseken veszek részt, hogy pácienseimnek a lehető leghatékonyabb kezelést tudjam biztosítani.

Továbbképzéseim:

  • Kinesiotaping
  • SMR masszázshenger
  • FDM kezelés
  • Köpölyözés
  • Vagus terápia

Fascia Disztorziós Modell alkalmazása a kötőszövet eredetű problémák kezelésére

Kinezio-tape kezelés

Kinezio-tape felhelyezése különböző eredetű elváltozásokra specifikusan

Vagus terápia

Tartós stressz okozta állapotok (immunrendszeri, kardiológiai, emésztőrendszeri, mozgató szervrendszeri problémák, mentális diszfunkciók, alvászavarok) kezelése a vegetatív idegrendszeren keresztül

Bejelentkezés: 06 20 916 6860