Hódi Csenge

Gyógytornász

Kiskorom óta fontos számomra, hogy valamilyen formában segítsek a körülöttem levőkön, álljon a háttérben mentális vagy éppen fizikális probléma. Ennek köszönhetően döntöttem úgy, hogy a gyógytornát választom hivatásomként.

Budapesten végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán gyógytornász szakon 2022-ben.

2021-2022-ben a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikán önkéntes pozícióban vettem részt a medencefenék fizioterápiás ellátásban, ahol gátizomtornát és biofeedback-es kezeléseket végeztünk főként vizelet inkontinenciával érintettek körében.

2022 óta dolgozom az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben, ahol különböző légzőszervrendszeri megbetegedésekkel érintett, főként Asthmás, COPD-s, tüdőfibrózisos és mellkasi műtött páciensekkel foglalkozom. Ezzel párhuzamosan többnyire reumatológiai és traumatológiai mozgásszervrendszeri betegek ambuláns ellátásában veszek részt a fent említett intézetben.

Fizioterapeutaként fontosnak tartom, hogy mindig naprakész legyek a szakterületemen. Éppen ezért folyamatos szakmai továbbképzéseken veszek részt, hogy pácienseimnek a lehető leghatékonyabb kezelést tudjam biztosítani.

FDM kezelés

Fascia Disztorziós Modell, terápiás módszer az izom vagy ízületi fájdalmak csillapítására

SMR masszázshenger

SMR masszázshengerrel kötőszöveti lazítás

Köpölyözés

Köpölyterápia kötőszöveti lazításra

Továbbképzéseim:

  • Kinesiotaping
  • SMR masszázshenger
  • FDM kezelés
  • Köpölyözés
  • Vagus terápia
  • Állkapocsízületi diszfunkciók fizioterápiája-MGYFT

Fascia Disztorziós Modell alkalmazása a kötőszövet eredetű problémák kezelésére

Kinezio-tape kezelés

Kinezio-tape felhelyezése különböző eredetű elváltozásokra specifikusan

Vagus terápia

Tartós stressz okozta állapotok (immunrendszeri, kardiológiai, emésztőrendszeri, mozgató szervrendszeri problémák, mentális diszfunkciók, alvászavarok) kezelése a vegetatív idegrendszeren keresztül

Bejelentkezés: 06 20 916 6860

Keressen bizalommal

Gyógyközpontunk szolgáltatásait Budapesten a X. kerületben, a Gyakorló u. 4/i fszt.3-ban veheti igénybe. Jelentkezzen be telefonos ügyfélszolgálatunkon, amely a 06 20 916 6860 telefonszámon érhető el munkanapokon reggel 8.00 és este 19.00, szombaton reggel 8:00 és délután 14:00 óra között, vagy elektronikus úton lépjen kapcsolatba velünk.