Pataki Csaba

Talpreflexológus

Pataki Csaba vagyok, a reflexológia tanfolyamot 16 évesen, 1990-ben végeztem el. Oktatóm Víg Éva, aki az akkor legismertebb természetgyógyász-belgyógyász professzor, dr. Oláh Andor közvetlen tanítványa volt.
Immár több, mint 20 éve foglalkozom a talpmasszázzsal, ami azért fontos, mert ez egy tapasztalati tudomány és minél többet gyakoroljuk, annál nagyobb tudásra tehetünk szert.

Kiknek használ a legtöbbet a reflexzóna-masszázs?
Legnagyobb sikereimet krónikus betegségekben szenvedők kezelésében értem el (pl. cukorbetegség, sokízületi gyulladás, pajzsmirigy alul- és túlműködés, emésztőrendszeri problémák, székrekedés, alacsony vérnyomás, fejfájás, nőgyógyászati problémák – pl. petefészekben található ciszták – , vesekő stb.)
A felsorolt betegségek kezelésén kívül lehetőség van általános méregtelenítő, állapotmegőrző, frissítő vagy kifejezetten időseknek való kezelésre is.

Bejelentkezés talpreflexológiára, metamorf masszázsra:

06 20 913 8822

Metamorf masszázs

A metamorf masszázs egy speciális technika, amely a mindennapi életben hoz javulást…

Továbbképzéseim:

  • Reflexológia-természetgyógyászat– Perfekt Kft.
  • Középfokú egészségügyi modul (ÁEEK – volt ETI – vizsga)
  • Középfokú természetgyógyász modul (ÁEEK vizsga)
  • Keleti masszázs – Heart-Med Tanácsadó és Szolgáltató Kft.
  • Svédmasszázs I-II. magyar és angol nyelvű oklevél

Keressen bizalommal

Gyógyközpontunk szolgáltatásait Budapesten a X. kerületben, az Örs vezér terén veheti igénybe. Jelentkezzen be telefonos ügyfélszolgálatunkon, amely a 06 20 916 6860 telefonszámon érhető el munkanapokon reggel 8.00 és este 19.00, szombaton reggel 8:00 és délután 14:00 óra között, vagy elektronikus úton lépjen kapcsolatba velünk.

Tisztelt Betegeink, Kedves Vendégeink!

 

A COVID 19 (koronavírus) miatt kialakult helyzet és az Emberi Erőforrások Minisztériuma ajánlása miatt Rendelőnk előre láthatólag 2020. április 20-ig zárva tart.

Amennyiben előre foglalt időpontja van, vagy ONLINE SEGÍTSÉGET is elfogad tőlünk, kérjük, hívja a 0620/916-6860 vagy a 0620/913-8822-es telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@fitmed.hu e-mail címre.

Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Jó egészséget kívánunk!

 

A FitMED Rendelő dolgozói