Vincze-Horváth Noémi Anna

Gyógytornász

Vincze-Horváth Noémi Anna vagyok, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem gyógytornászként.Kiskorom óta fontos szerepet játszott a testmozgás az életemben. Számos sportot kipróbáltam, többek között úsztam, táncoltam, teniszeztem, de atlétaként lettem igazolt versenyző. Kedvenc versenyszámom a rúdugrás volt, a sportág összetettségének köszönhetően hamar szembesültem azzal, milyen fontos a jól összeállított gyakorlatsor a sérülések elkerülésének érdekében.

Pályaválasztásomat a sport szeretetén kívül az határozta meg, hogy segíteni szerettem volna másokon. Legyen szó sérülés megelőzéséről, rehabilitációról vagy egyéb mozgásszervi probléma kezeléséről.

Azt gondolom, hogy diploma után is fontos tudásunkat bővíteni, ezért jelenleg a Semmelweis Egyetemen folytatom tanulmányaimat fizioterápia mesterszakon, valamint a Manuálterapeuta képzést végzem.

Mc’Kenzie gyógytorna

Gerinc eredetű panaszok, gerincsérv kezelése Mc’Kenzie gyógytornával, manuálterápiával

Manuálterápia

A manuálterápia a csontkovácsoláson alapuló, de orvosok által továbbfejlesztett természetes gyógyító módszer.

SMR masszázshenger

SMR masszázshengerrel kötőszöveti lazítás

Továbbképzéseim:

  • Kineziotape
  • Flossing terápia a komplex rehabilitációért
  • SMR (self myofascial relase)  a sport- és mozgásszervi rehabilitációban
  • Mechanikai Diagnózis és Terápia McKenzie módszer – A kurzus – A lumbalis gerinc
  • Hegkezelés a komplex rehabilitációért
  • Mechanikai Diagnózis és Terápia McKenzie módszer – B kurzus – A háti és a nyaki gerinc
  • Holisztikus Medicina Manuálterápiás Tanfolyam 1. A medence 2. A lumbalis gerinc 3. A háti gerinc és a bordák 4. Nyaki gerinc  5. Végtagok 6. Dinamikus manuálterápia, Izom I.

Bejelentkezés: 06 20 916 6860

Keressen bizalommal

Gyógyközpontunk szolgáltatásait Budapesten a X. kerületben, a Gyakorló u. 4/i fszt.3-ban veheti igénybe. Jelentkezzen be telefonos ügyfélszolgálatunkon, amely a 06 20 916 6860 telefonszámon érhető el munkanapokon reggel 8.00 és este 19.00, szombaton reggel 8:00 és délután 14:00 óra között, vagy elektronikus úton lépjen kapcsolatba velünk.