Főbb kezeléseink

Gyógytorna

Már kialakult mozgásszervi betegségek kezelése esetén a leghatékonyabb módszer az egyéni, személyre szabott mozgásterápia.

Manuálterápia

A manuálterápia a csontkovácsoláson alapuló, de orvosok által továbbfejlesztett természetes gyógyító módszer.

Dorn terápia és Breuss masszázs

A Dorn terápia egy újszerű manuálterápiás technika, amit Dieter Dorn az 1970-es években dolgozott ki, népi gyógymódot felhasználva.

Gyermektorna

A szakorvosok megfigyelése rámutatott, hogy az iskoláskor kezdetére a gyermekek jelentős hányada nem terhelhető életkorának megfelelően.

Metamorf masszázs

A metamorfózis szó görögül átváltozást, átalakulást jelent. A metamorf masszázs lényegében nem igazi masszázs, hanem egy olyan speciális technika, amely a mindennapi életben, életkedvben, életvitelben, életszemléletben hoz javulást.

Talpmasszázs, talpreflexológia

Egy szerv zónái több helyen megtalálhatók, legismertebb helyek a fül, a tenyér és a talp. Ez utóbbi terület a legkönnyebben kezelhető.

Tisztelt Betegeink, Kedves Vendégeink!

 

A COVID 19 (koronavírus) miatt kialakult helyzet és az Emberi Erőforrások Minisztériuma ajánlása miatt Rendelőnk előre láthatólag 2020. április 20-ig zárva tart.

Amennyiben előre foglalt időpontja van, vagy ONLINE SEGÍTSÉGET is elfogad tőlünk, kérjük, hívja a 0620/916-6860 vagy a 0620/913-8822-es telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@fitmed.hu e-mail címre.

Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Jó egészséget kívánunk!

 

A FitMED Rendelő dolgozói