Talpmasszázs, talpreflexológia…

Egy szerv zónái több helyen megtalálhatók, legismertebb helyek a fül, a tenyér és a talp. Ez utóbbi terület a legkönnyebben kezelhető.

A masszírozás serkenti a vér- és nyirokkeringést, elősegíti a salakanyagok kiválasztását, szabályozza a hormontermelő mirigyek működését és jótékonyan hat az idegrendszerre. Lényegében egy mellékhatások nélküli természetes gyógyító eljárás.

Serkentjük a vérkeringést, a sejtanyagcsere felgyorsul, ezáltal a méreganyagok, salakanyagok könnyebben kiválasztódnak. Serkentjük a nyirokkeringést, ezzel az immunrendszert erősítjük.

A kritikus helyen felerősödik, illetve helyreáll a testnedvek keringése. Ez jótékonyan hat a beteg szervre, testrészre. Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését. Fájdalomcsillapító hatású. Lazító, testi lelki feszültséget oldó hatású. A lábfej bőrében található érzőideg végződések ingerlésével idegrendszeri távolhatásokat érhetünk el.

Legnagyobb sikereinket krónikus betegségekben szenvedők kezelésében értük el (pl. cukorbetegség, sokízületi gyulladás, pajzsmirigy alul- és túlműködés, emésztőrendszeri problémák, székrekedés, alacsony vérnyomás, fejfájás, nőgyógyászati problémák – pl. petefészekben található ciszták – , vesekő stb.)

A felsorolt betegségek kezelésén kívül lehetőség van általános méregtelenítő, állapotmegőrző, frissítő vagy kifejezetten időseknek való kezelésre is.

Kérjen időpontot talpmasszázsra!

Pataki Csaba: 06 20 913 8822

Tisztelt Betegeink, Kedves Vendégeink!

 

A COVID 19 (koronavírus) miatt kialakult helyzet és az Emberi Erőforrások Minisztériuma ajánlása miatt Rendelőnk előre láthatólag 2020. április 20-ig zárva tart.

Amennyiben előre foglalt időpontja van, vagy ONLINE SEGÍTSÉGET is elfogad tőlünk, kérjük, hívja a 0620/916-6860 vagy a 0620/913-8822-es telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@fitmed.hu e-mail címre.

Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Jó egészséget kívánunk!

 

A FitMED Rendelő dolgozói