Metamorf masszázs…

A metamorfózis szó görögül átváltozást, átalakulást jelent. A metamorf masszázs lényegében nem igazi masszázs, hanem egy olyan speciális technika, amely a mindennapi életben, életkedvben, életvitelben, életszemléletben hoz javulást. Ezt a lábfejen, a kéz élen, a koponyán és az arcon végrehajtott nagyon finom érintésekkel – azaz mechanikai úton – előidézett energetikai hatásokkal éri el. Eredetileg a sámánok, a magyar nép gyógyítói alkalmazták.

Alkalmazása során a kezelt személy eljuthat egy, a magzati léthez hasonló állapotba, ahol lehetősége van arra, hogy a tudatalattijából kioldódjanak a lelki blokkok, úgymint trauma, sokk, fájdalom, megaláztatás, szégyenérzet, szeretetmegvonás, lelkiismeret-furdalás. Ezek közül a legerősebbek a magzati korban elszenvedettek. A kezelés egyaránt oldja ezeket a blokkokat az előző életekbõl, a magzati korból és a születés utáni életbõl.

A kezelőnek nem kell ismernie a páciense problémáit, hiszen lehet, hogy ő maga sem tudja, mik a tüneteit kiváltó okok. A kezelés során a páciens csak átadja magát igazi lényének, hagyja, hogy szervezetének öngyógyító folyamatai beinduljanak.

A rendszeres kezelés segít abban, hogy eltűnjenek a félelmek, gátlások, komor és haragos gondolatok, nyomasztó érzések, frusztrációk. Nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válunk, nő az önbizalmunk, jókedvűbbek, optimistábbak leszünk, ezáltal javul az életminőségünk.

Kedvező hatású a következő problémáknál: gyomorfekély, cukorbaj, allergia, asztma, autoimmun betegségek, emésztési gondok, ízületi problémák, migrén, depresszió, pánikbetegség, rendszeres végtaggörcsök, tick, körömrágás, szívritmus zavarok, vérnyomás problémák, izzadás, szájszag, hideg végtagok, csont- és fogproblémák, hajhullás, rendszeres megfázás.

Kifejezetten ajánlott veleszületett vagy születéskor keletkezett rendellenességekre!

Bárkin lehet alkalmazni: gyerekeknél, kismamáknál, időseknél is. Használata veszélytelen, mellékhatása nincs, más kezelési módokat hatékonyan kiegészít.

A kezelés ruhában, zokni vagy harisnya nélkül történik, háton fekve. A tényleges kezelési idő kb. 30 perc, de a ráhangolódás és a regenerálódás miatt kb. 45-60 percet kell szánni rá.

Kérjen időpontot metamorf masszázsra!

Pataki Csaba: 06 20 913 8822