Kinezio-tape kezelés…

Ez a speciális módszer a szervezet öngyógyító mechanizmusait támogatva éri el kívánt hatását. A módszert Dr. Kenzo Kaze fejlesztette ki a 70-es években.

A tape egy csúcsminőségű rugalmas pamut anyagból áll, mely 100%-os akril ragasztórétteggel tapad meg a bőrön. Gyógyszereket nem tartalmaz és légáteresztő, vízáteresztő tuladjonságokkal rendelkezik. A tape hatását a felragasztás módja által fejti ki.

A módszer lényege, hogy különböző tesztelésekkel megkeressük azt a felragasztási technikát, mely leghatékonyabban alakítja a bőr-,izom-,izületi tok receptorainak pozitív működését valamint serkenti a nyirokkeringést is. A szakember által megfelelően felhelyezett tape foylamatosan informálja az idegendszert a fiziológiás mozgások kivitelezéséről.

A Kinezio- tape kezelést gyógytorna mellett kiegészítő terápiaként alkalmazzuk gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt.

A Kinezio-tape kezelés hatékonyan alkalmazható

  • Sportsérülésnél
  • Rándulásál
  • Izomgyengeségnél
  • Fájdalomnál
  • Instabil izületnél
  • Gerinc deformitásoknál

Tisztelt Betegeink, Kedves Vendégeink!

 

A COVID 19 (koronavírus) miatt kialakult helyzet és az Emberi Erőforrások Minisztériuma ajánlása miatt Rendelőnk előre láthatólag 2020. április 20-ig zárva tart.

Amennyiben előre foglalt időpontja van, vagy ONLINE SEGÍTSÉGET is elfogad tőlünk, kérjük, hívja a 0620/916-6860 vagy a 0620/913-8822-es telefonszámot, vagy írjon nekünk az info@fitmed.hu e-mail címre.

Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

Jó egészséget kívánunk!

 

A FitMED Rendelő dolgozói