FitMED gyógytornarendelő bemutakozása

A FitMed Gyógytorna alapításával olyan rendelő létrehozása volt a célunk, ahol eredményesen történik számos ortopédiai, reumatológiai, neurológiai, valamint traumatológiai kórkép kezelése.

A betegségek kezelése mellett nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra, az egészség megtartására is, melynek legfontosabb szerepe a gyermekek tornaprogramjában van.

A hozzánk forduló páciensek számára minőségi egészségügyi ellátást nyújtunk. Diplomás gyógytornász munkatársaink folyamatos továbbképzésével biztosítjuk a folyamatos szakmai fejlődést, mely szükséges pácienseink kiemelkedő ellátásához.

Szakorvosi hátterünk segítségével egyénre szabott terápiás célt tűzünk ki magunk elé, teljes kezelési tervet állítunk fel, így segítve betegeinket az egészséges mozgáshoz.

Hiszen a gyógytorna nem más, mint a mozgás terápiás céllal való alkalmazása, mely eredményeként testünk nemcsak fizikális, de pszichés egyensúlyba is kerül.

Rólunk

A FitMed Gyógyközpontban célunk, hogy eredményesen történjen számos ortopédiai, reumatológiai, neurológiai, valamint traumatológiai kórkép, illetve számos krónikus belsőszervi panasz kezelése. A betegségek kezelése mellett nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra, az egészség megtartására is. A hozzánk forduló páciensek számára minőségi egészségügyi ellátást nyújtunk. Egyénre szabott terápiás célt tűzünk ki magunk elé, teljes kezelési tervet állítunk fel, így segítve betegeinket az egészséges életmódhoz, mozgáshoz.

A gyógytorna nem más, mint a mozgás terápiás céllal való alkalmazása, mely eredményeként testünk nemcsak fizikális, de pszichés egyensúlyba is kerül. Ezt segítik masszázs- és talpreflexológiai kezeléseink.